.

هفته بسیج ملی تغذیه سالم

بسیج ملی تغذیه سالم ۱۴ تا ۳۰ دی ماه

.

 

روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امیرالمومنین (ع):

 

پیام های بهداشتی بسیج ملي تغذيه سالم سال1398

 

  1. از کودکي با اضافه کردن سبزيجات به غذای کودکتان او را با سبزيجات آشنا کنید تا به مصرف آن ها

عادت کنند.

  1. فرزندتان را با طعم میوه های مختلف آشنا کنید؛ تا مصرف روزانه میوه به يك عادت برای فرزندتان

تبديل شود.

  1. میوه های ريز و درشت ارزش غذايي يكساني دارند.
  2. ذائقه کودکان را از اوايل زندگي به غذای کم نمک، کم چرب و کم شیرين عادت دهید .
  3. فست فودها حاوی چربي و نمك زيادی هستند. در مصرف آنها افراط نكنید .
  4.  برای پیش گیری از بیماری های قلبي و عروقي ، بجای گوشت قرمز از گوشت سفید استفاده کنید.
  5.  برای تامین پروتئین مورد نیاز بدنتان هرروز از حبوبات استفاده کنید. حبوبات منبع پروتئین و

جايگزين مناسب گوشت است.

  1. ترکیب غلات ) نان و برنج ( همراهباحبوباتپروتئینموردنیازبدنراتامینميکند.
  2. تخم مرغ منبع غني از پروتئین و جايگزين مناسب گوشت است.
  3. بیشتر از 5 گرم نمك در روز مصرف نكنید.
  4. ادويه جات را جايگزين نمكدان کنید.
  5. با مصرف زياد نوشیدني های شیرين در کودکي طعم تلخ ديابت را در بزرگسالي تجربه مي کنید.
  6. همه مواد غذايي دارای سديم )نمك پنهان ( هستند، مراقب نمك پنهان باشید.
  7. سلامت قلبتان را با کاهش مصرف نمك تضمین کنید.
  8. چاقي دوران کودکي = ابتلا به فشار خون بالا و ديابت در بزرگسالي
  9. مصرف غذاهای چرب و پرنمك هر روز شما را به سكته نزديك تر مي کند.
  10. مصرف روغن جامد طعم سلامتي را از شما مي گیرد.
  11. مصرف میوه و سبزی از کودکي تبديل به عادت مي شود.
  12. با افزايش مصرف حبوبات ، سبزی و میوه از سرطان و ديابت پیش گیری کنیم.
  13. با کاهش مصرف گوشت قرمز، احتمال ابتلا به سرطان را از خود دور کنید.
  14. خوردن يك نیاز است؛ اما خوردن مواد غذايي سالم يك هنر است.
  15. چاقي بیماريست ، مراقب وزنتان هستید؟
  16. مصرف نوشابه های گازدار و نوشیدني های شیرين را محدود کنید.
  17. با حبوبات آشتي کنی؛ تا چاقي و سرطان سراغتان نیايد.
  18. مصرف زياد مواد قندی و شیرين عامل اصلي ابتلا به ديابت است.
  19. با کاهش مصرف قند و شكر، شیريني سلامتي را بچشید .
  20. مصرف سبزيجات متنوع را در وعده های غذايي روزانه فراموش نكنید.
  21. نصف بشقاب غذايتان رابه سبزی و سالاد اختصاص دهید.
  22. از سرخ کردن غذا با روغن زياد تا مي توانید پرهیز کنید.
  23. سعي کنید کمتر از غذاهای سرخ کرده استفاده کنید.
  24. يادتان باشد، هر چه در مصرف روغن بیشتر خسیس باشید، سلامت شما بیشتر تضمین مي شود.
  25. سكته قلبي در کمین من و شماست، مصرف قند ، نمك و چربي را کاهش دهیم.
  26. سلامت قلبتان را قرباني چاقي نكنید.
  27. به جای نان های سفید از انواع نان هايي که سبوس بیشتری دارند استفاده کنید.
کلمات کلیدی
خانم نجمه ابراهیمی
تهیه کننده:

خانم نجمه ابراهیمی