از تخم مرغ در روز جهانی تخم مرغ بیشتر بدانیم...

.

از تخم مرغ در روز جهانی تخم مرغ بیشتر بدانیم...

.

ابراهیمی کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان امیرالمومنین (ع) در گفتگو با روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امیرالمومنین

(ع) در مورد فواید مصرف تخم مرغ در روز جهانی تخم مرغ چنین بیان کرد:

تخم مرغ شامل فواید زیر است :

ماهیچه های قوی: پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ به نگهداری و اصلاح بافت های بدن شامل ماهیچه ها کمک میکند.

سلامتی مغز: تخم مرغ حاوی ویتامین ها و املاحیست که برای عملکرد موثر تره مغز و سیستم عصبی ضروری اند.

تولید انرژی: تخم مرغ شامل تمام مواد مغذی ای است که بدن جهت تولید انرژی نیاز دارد.

سلامتی سیستم ایمنی : ویتامین آ، ویتامین ب 12 ،سلنیوم و ویتامین دی در تخم مرغ موارد کلیدی جهت نگه داشتن سلامت سیستم ایمنی میباشند که در جهت جلوگیری از ابتلا به کرونا و حتی در زمان بیماری با ویروس کرونا بسیار مفید و موثر است.

کاهش خطر بیماری های قلبی: کولین موجود در تخم مرغ نقش کلیدی در شکستن و تجزیه آمینواسیدهای هموسیستئینی که ممکن است منجر به بیماری قلبی شوند بازی میکند.

بارداری سالم: تخم مرغ حاوی فولیک اسید است که در جلوگیری از نقص لوله عصبی در جنین بسیار مهم است.

سلامت چشم: لوتئین و گزانتین موجود در تخم مرغ از دفرمه شدن ماهیچه هایی که منجر به ایجاد کوری با افزایش سن میشوند کمک میکند و دیگر ویتامین های آن باعث تقویت بینایی میشود.

کاهش وزن و تثبیت وزن: پروتئین موجود در تخم مرغ میتواند به افراد کمک کند تا در مدت زمان طولانی احساس سیری کنند این موضوع میتواند باعث کاهش میل به مصرف میان وعده های پرانرژی شود.

سلامتی پوست: برخی ویتامین ها و مواد معدنی تخم مرغ منجر به تقویت سلامت پوست میشوند و از تخریب بافت های بدن جلوگیری میکند.

برای رسیدن به تمامی فواید تخم مرغ نیاز است هر فرد به صورت متعادل تخم مرغ را در برنامه غذایی خود بگنجاند و مصرف کند.

باور غلطی که در مورد مصرف تخم مرغ وجود دارد این است که کلسترول خون را بالا میبرد. باید خاطر نشان کنم که بدن جهت ساخت ویتامین دی، اسیدهای صفراوی، برخی هورمون ها و ...  به کلسترول نیاز دارد و در نتیجه این نیاز خود را از دو طریق تامین کند یکی از طریق مواد غذایی و دیگری ساخت کلسترول توسط سلولهای خود. اگر مصرف کلسترول غذا کمتر از حد باشد بدن برای جبران این نیاز تولید کلسترول خود را بالا میبرد و اگر دریافت غذایی کلسترول زیاد باشد تولید کلسترول توسط بدن کاهش می یابد. در نتیجه کلسترول موجود در تخم مرغ منجر به افزایش کلسترول خون نمیشود. مصرف مواد غذایی حاوی چربی اشباع و چربی های سرخ کردنی میتواند منجر به افزایش کلسترول خون شود که باید مد نظر قرار بگیرند.

 

لینک کوتاه خبر :
خانم نجمه ابراهیمی
تهیه کننده:

خانم نجمه ابراهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *