انتصاب دکتر حمیدرضا حافظی به عنوان سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

.

.

روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امیرالمومنین (ع)

دکتر کامران قدس سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، در پیامی از زحمات و خدمات ارزشمند دکتر حمیدرضا حافظی در دوران تصدی "سرپرست مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امیرالمومنین (ع) سمنان " قدردانی کرد و طی حکمی ایشان را به عنوان سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه منصوب نمود.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر حمیدرضا حافظی

با سلام و احترام؛

نظر به تعهد و سوابق ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی  به عنوان ((سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه ))تعیین می گردید. انتظار می رود با رعایت کلیه جهات شرعی و قانونی در حوزه تحت مسئولیت خود نسبت به امور محوله اهتمام ورزید.
بدیهی است تعامل مدبرانه شما با سایر ارکان دانشگاه، بخش صنعت و ارگان های مرتبط و نیز با گروه های پزشکی خصوصا جامعه داروسازی و همچنین بهره مندی از ظرفیت کارشناسان و کارکنان آن معاونت، منشاء تحول در نظام دارویی و غذایی و بهره مندی از نتایج آن برای ارائه خدمت بهتر به مردم عزیز خواهد گردید.

توفیق روزافزون جناب عالی را از درگاه حضرت حق آرزومندم.

دکتر کامران قدس
سرپرست دانشگاه
لینک کوتاه خبر :
خانم نجمه ابراهیمی
تهیه کننده:

خانم نجمه ابراهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *