انجام جراحی پیلوستومی در نوزاد شیرخوار ۶۰ روزه برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

.

.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امیرالمومنین (ع): برای اولین بار در استان سمنان جراحی پیلوستومی نوزاد شیرخوار ۶۰ روزه با پیونفروز انسدادی ناشی از حالب اکتوپیک سیستم منفرد چپ توسط دکتر شهاب فوق تخصص اورولوژی اطفال در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امیرالمومنین(ع) سمنان انجام شد.

دکتر حسینی رئيس مركز آموزشي درماني اميرالمومنين(ع) ضمن اعلام این خبر گفت: این نوزارد با مشكل مادرزادي در بيمارستان اميرالمومنين (ع) بستري شد. بيماري این نوزاد اين‌گونه بود كه حالب سمت چپ به جاي باز شدن در مثانه، بين مقعد و واژن باز شده و اين بيماري باعث ايجاد عفونت شديد شده بود و به دليل عفونت و حال بسيار بد به مدت چهار روز در ICU بيمارستان اميرالمومنين (ع) بستري و سپس جهت انجام عمل به اتاق عمل منتقل شد.

رئيس مركز آموزشي درماني اميرالمومنين(ع) ادامه داد: طبق گفته دكتر شهاب اورولوژيست مركز در اتاق عمل كليه سمت چپی که دارای حالب با جای نامناسب بود برای خروج هرچه سريع‌تر عفونت به پوست وصل شد تا پس از ۲ ساله شدن كودك و وزن گيري مناسب بتوان عمل جراحي اصلي كه اتصال حالب به مثانه است انجام شود.

دکتر حسینی گفت: این عمل جراحی توسط دکتر شهاب فوق تخصص اورولوژی اطفال و با همکاری تیم جراحی از جمله متخصص بیهوشی آقای دکتر عبدالله پور در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امیرالمومنین(ع) دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان انجام پذیرفت و هم اكنون وضعيت عمومي این نوزاد مطلوب و خوب است.

خانم نجمه ابراهیمی
تهیه کننده:

خانم نجمه ابراهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *