تغذیه در روزه داری در دوران شیوع ویروس کرونا

.

تغذیه در روزه داری در دوران شیوع ویروس کرونا

عدم رعایت اصول تغذیه صحیح در وعده سحر و افطار و یا حذف یکی از وعده ها به ویژه وعده سحری، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و احتمال ابتلا به بیماری کووید 19 را افزایش دهد .

.

روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امیرالمومنین (ع):

ابراهیمی کارشناس تغذیه مرکز عنوان کرد :

رعایت اصول صحیح تغذیه تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها به خصوص بیماری کووید 19 دارد . با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با استفاده از گروه های غذایی و جایگزین های آنها ، انرژی،پروتئین و ریزمغذی های مورد نیاز بدن برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تامین می شود.

در صورت عدم رعایت اصول تغذیه صحیح در وعده سحر و افطار و یا حذف یکی از وعده ها به ویژه وعده سحری، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و احتمال ابتلا به بیماری کووید  19 را افزایش دهد .

بنابراین با رعایت تغذیه صحیح و مصرف منابع غذایی حاوی ویتامین های A ، D ، E ، C و همچنین منابع غذاییحاوی آهن و روی و سلنیم که برای عملکرد سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 لازمند ، نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی بدن در ایام روزه داری و خطر ابتلا به این بیماری کاهش می یابد .

خانم نجمه ابراهیمی
تهیه کننده:

خانم نجمه ابراهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *