.
ارائه خدمت به بیش از 17 هزار بیمار در بخش اورژانس بیمارستان امیرالمومنین (ع) در 6 ماه نخست سال 1402
.
روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امیرالمومنین (ع):
رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امیرالمومنین (ع) بیان داشت: در شش ماهه اول سال جاری در بیمارستان امیرالمومنین (ع) 3 هزار و 81 نفر در بخش های این بیمارستان بستری شدند و از بیمارستان خدمات درمانی دریافت نمودند.
دکتر ساتی نیک درزی ادامه داد: تعداد کل مراجعه کنندگان به اورژانس طی این بازه زمانی 17 هزار و 131 نفر بوده است که از این تعداد 3 هزار و 755 نفر در بخش اورژانس این بیمارستان بستری و تحت نظر شدندو مابقی تحت درمان سرپایی قرار گرفتند.
وی افزود: تعداد کل مراجعه کنندگان به کلینیک تخصصی اطفال و زنان امیرالمومنین (ع) 6 هزار و 420 نفر و تعداد کل عمل های جراحی انجام شده در این بیمارستان 917 مورد بوده است.
دکتر درزی با اشاره به تخصصی بودن بیمارستان امیرالمومنین (ع) در زمینه اطفال و زنان و اهمیت مبحث فرزند آوری و تاکید بر اهمیت این موضوع، از 825 مورد زایمان در شش ماهه اخیر در این بیمارستان خبر داد و از زحمات کادر درمان و کارکنان این بیمارستان که پرتلاش و با دلسوزی خدمات را ارائه می نمایند، تشکر کرد.