آموزش به بیماران و کارکنان به مناسبت روز جهانی مهار مقاومت میکروبی

.

آموزش به بیماران و کارکنان به مناسبت روز جهانی مهار مقاومت میکروبی

.

روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امیرالمومنین (ع):

به مناسبت روز جهانی مهار مقاومت میکروبی دکتر درزی رئیس بیمارستان به همراه دادخواه مدیر، دکتر رضایی فوق تخصص عفونی کودکان، لقایی مدیر خدمات پرستاری، نبوی کارشناس کنترل عفونت در بخش های ICU، جراحی زنان، اطفال و اورژانس حضور پیدا کردند.

دکتر درزی گفت : ابتدا نبوی کارشناس کنترل عفونت در مورد این روز نکاتی را عنوان کرد و پس از آن دکتر رضایی فوق تخصص عفونی کودکان عنوان کرد 80 درصد سرماخوردگی کودکان بدون آنتی بیوتیک قابل درمان است و در زمان هایی که عفونت های گوش و تنفس اتفاق می افتد نیاز به مصرف آنتی بیوتیک می باشد، در صورت نیاز به مصرف آنتی بیوتیک ابتدا آموکسی سیلین سپس کوآموکسی کلاو و در نهایت سفتریاکسون توصیه می شود و خانواده ها باید بدانند مصرف زیاد و خودسرانه آنتی بیوتیک ها منجر به این می شود که در دفعات بعد کودک به این دارو پاسخ ندهد و درمان نشود در نتیجه تقاضای نسخه کردن آنتی بیوتیک توسط پزشک در طولانی مدت بر سلامتی کودک شما تاثیر منفی میگذارد.

رئیس بیمارستان ادامه داد دکتر دانایی فوق تخصص نوزادان نیز در بخش NICU از مضرات مصرف زیاد آنتی بیوتیک نکاتی را عنوان نمود.

  • کد خبر : 48005
لینک کوتاه خبر :
نجمه  ابراهیمی
خبرنگار

نجمه ابراهیمی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *