.
برگزاری جلسه مربوط به بیماران PKU و درمان آنها
.
روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امیرالمومنین (ع):
روز یکشنبه 11 دی ماه جلسه ای با حضور دکتر تاج دینی فوق تخصص غدد کودکان در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امیرالمومنین (ع) برگزار شد .
در این جلسه که در سالن جلسات معاونت پژوهشی برگزار شد فانی نماینده معاونت بهداشتی، یوسفی نژاد نماینده معاونت درمان، دکتر خسروی و دوست محمدی نماینده معاونت غذا دارو و ابراهیمی کارشناس تغذیه این بیماران حضور داشتند .
دکتر تاج دینی ضمن عرض خوشامد گویی و قبول دعوت گفت با توجه به شروع تست داروی ایرانی درمان بیماری فنیل کتون اوری در بیمارستان امیرالمومنین (ع) نیاز است این دارو در داروخانه معتمد موجود باشد تا بیماران در کنار قطع یا تعدیل رژیم غذایی دچار مشکلات ذهنی نشوند در نتیجه داروخانه معتمد دارو را به مقدار نیارز بیمارها به صورت موجود داشته باشد تا در صورت مثبت بودن تست در اختیار بیماران قراردهد.
فوق تخصص غدد عنوان کرد تعداد داروی توزیع شده توسط داروخانه باید با نسخه هم خوانی داشته باشد و داروخانه با تصمیم خود مقدار دارو را تغییر ندهد.
همچنین در مورد مشکلات بیمه ها در تایید این دارو بحث و گفتگو شد و در همان جلسه مشکلات بیمه ای نیروهای مسلح با پیگیری یوسفی نژاد جهت یکی از بیماران PKU برطرف شد.
از دیگر موارد مطرح شده در جلسه پیگیری ارجاعات مناسب نوزادان با TSH بالا و کودکان دیابتی به فوق تخصص مربوطه جهت جلوگیری از اسیب به کودکان بود.
از دیگر موارد مطرح شده در جلسه پیگیری ارجاعات مناسب نوزادان با TSH بالا و کودکان دیابتی به فوق تخصص مربوطه جهت جلوگیری از اسیب به
کودکان بود.